EXCLUSIV  Astrolog, avertizare pentru cei cu relații: Nu vor scăpa

Comunicarea, până pe 3 iulie, va fi „la mare artă, replicile vor curge ca mingiile în timpul unui meci de tenis”.

„Venus a intrat în Gemeni, semn pe care îl va tranzita până în data de 3 iulie. Venus o reprezintă pe Afrodita, adică tot ce ține de iubire, pasiune, relații, frumusețe, artă, valori. Atunci când trece prin Gemeni, sentimentele vor fi date prin sita raționalului. Adică nu ne vom îndrăgosti doar de un ambalaj, ci vom avea nevoie să fim foarte stimulați mental. Comunicarea va fi la mare artă, replicile vor curge ca mingiile în timpul unui meci de tenis”, a precizat Daniela Simulescu, astrologul DCNEWS.

„Cei care au relații care scârțâie de ceva timp și se bagă în tot felul de încurcături nu vor scăpa foarte ușor. Este posibil să fie prinși foarte ușor. Asta nu înseamnă că vor înceta. Din contră, vor căuta noi provocări. Iar cei care sunt singuri vor avea tendința de a cocheta cu mai multe persoane. În orice caz, sunt foarte susținute relațiile la distanță sau cele începute prin diverse canale online", a subliniat Daniela Simulescu.

„Devenim mult mai sociabili, chiar și cei mai introvertiți sau timizi. Avem chef de distracții la greu. Dar ne vom transforma și în niște ființe mai superficiale și mai nepăsătoare. Gata să trecem de la o opțiune la alta pe nerăsuflate”, a punctat astrologul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel