EXCLUSIV  Astrogramă pentru Ramona-Ioana Bruynseels, înainte de primul tur la prezidențiale 2019

Ramona Ioana Bruynseels, candidatul umaniștilor la prezidențiale FOTO: Agerpres
Ramona Ioana Bruynseels, candidatul umaniștilor la prezidențiale FOTO: Agerpres

Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, a creionat portretele astrologice ale candidaților pentru alegerile prezidențiale din noiembrie. Aflați, în rândurile de mai jos, ce a zis de Ramona-Ioana Bruynseels.

„Pe 10 noiembrie, vom avea primul tur al alegerilor prezidențiale. Astrograma momentului scoate la iveală motivele pentru care campania electorală a fost una tăcută. Avem ascendentul în Scorpion conjunct cu Soarele și Mercur retrograd în Scorpion, deci percepem momentul important, unul care ne readuce în minte o poveste mai veche, posibil tot niște alegeri prezidențiale sau chiar amintiri dureroase de acum câțiva ani. Rolul lui Mercur retrograd în Scorpion este să ne facă să analizăm, să retrăim anumite clipe în care țara a experimentat trauma și să ne convingă să votăm fără prea mult tam-tam", a spus Daniela Simulescu.

Astrologul DCNews a realizat portretele candidaților. Cu privire la Ramona-Ioana Bruynseels, a spus: „Are o hartă vizionară, dar în același timp și conservatoare. Este Vărsător. Dorește să inoveze, să schimbe, vrea să facă lucrurile diferit, să le gândească diferit. Este dornică să aducă un plus de noutate. Are, în același timp, Luna în Capricorn, (...) Mercur în Pești. Visează foarte mult, nu are limite în gândire.

Pentru aceste persoane nu există nu se poate. Are Venus în Berbec. E familistă. Deci avem o personalitate de tip Vărsător deschisă, inovatoare, prietenoasă, cu o nevoie de siguranță, dornică să găsească soluții. Este interesant că are Marte în Fecioară. Este dispusă să muncească. Vine cu ceva diferit, nu respectă spiritul turmei!” 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel