Astra. Edi Iordănescu, demisie. Scandal la Giurgiu

Edi Iordănescu, 39 de ani, a decis să plece de la Astra, echipă la care a venit în vară, din cauza situației echipei și după ce a fost criticat de mai multe ori de patron.

Iordănescu a lăsat echipa din Giurgiu pe locul 5 în play-off, cu 22 de puncte. În ultima perioadă, după ce Astra s-a calificat în play-off, finanțatorul Ioan Niculae l-a criticat de multe ori pe antrenor și a declarat că este nemulțumit de jocul echipei, informează GSP.

În plus, jucătorilor și staff-ul nu au primit primele pentru accederea în play-off. La meciul cu CFR Cluj, de duminică 8 aprilie, Astra ar putea fi condusă de Marius Mălădărășanu, în prezent antrenor principal la Astra II, în Liga a 3-a.

"În urma unei analize a situaţiei actuale, AFC Astra Giurgiu şi antrenorul Edward Iordănescu au decis astăzi rezilierea de comun acord a angajamentului pe care tehnicianul îl avea cu clubul nostru" se anunță în comunicatul Astrei.

De-a lungul carierei, Iordănescu a antrenat la Fortuna Brazi, FCM Tg. Mureș, Pandurii, ȚSKA Sofia și a fost interimar la FC Vaslui și FCSB.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel