EXCLUSIV  Asigurările RCA, verificate în trafic cu camerele CNAIR. Adrian Marin, UNSAR: Susţinem proiectul!

Camere
Camere

Adrian Marin, preşedintele UNSAR (Uniunea Naţională a Societăţilor de Asigurare şi Reasigurare din România) a vorbit, în cadrul conferinţei „Asigurările auto şi siguranța în trafic în era digitală" organizată în data de 24 octombrie 2019 la Bucureşti, despre proiectele pe care UNSAR le susţine în ceea ce priveşte piaţa asigurărilor RCA din România.

"Pe segmentul RCA, principala provocare pentru noi este modificarea legislaţiei conform cerinţelor Comisiei Europene. Proiectul este aflat în transparenţă decizională şi bineînţeles că orice input este binevenit, noi privind cu atenţie la forma finală şi cum putem să mergem înainte şi după acest pas.

Conform declaraţiilor făcute de oficialii de la ASF, la începutul acestui an, susţinem şi noi interconectarea sistemului de camere administrat de CNAIR cu baza de date a poliţiei şi cu baza de date AIDA (n.r. - baza de date privind poliţele RCA) pentru a verifica în trafic existenţa asigurărilor RCA şi a creşte gradul de cuprindere în asigurare. În plus, UNSAR colaborează cu autorităţile pentru introducerea baremului traumatologic la plata despăgubirilor pentru vătămări corporale şi vorbim de ceva tim despre acest subiect care este încă în aşteptare dar sperăm să-l soluţionăm", a declarat, în cadrul conferinţei, Adrian Marin.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel