Asia Fest 2019, în noiembrie. Colors of Asia revine la Romexpo

Asia Fest 2019 Urmează a șaptea ediție Asia Fest. 

Asia Fest 2019  Colors of Asia ajunge la Romexpo, în acest an, în perioada 22-24 noiembrie. 

Asia Fest 2019  Asia Fest promovează răspândirea tradițiilor și obiceiurilor orientale. Tematica celei de-a șaptea ediții este Colors of Asia.

Asia Fest 2019  Festivalul propune o călătorie până în cele mai îndepărtate colțuri ale marelui continent astfel încât iubitorii de cultură, atât tradițională, cât și contemporană, să poată experimenta îndepărtata Asie și aduce publicului bucureștean 3 zile de spectacole, bucătărie tradițională asiatică, ateliere, expoziții și multe surprize pentru toată familia.

Asia Fest 2019  Pe scena Asia Fest vor avea loc concerte ale artiștilor români și internaționali, momente de muzică și dansuri atât tradiționale, cât și contemporane, concursuri de Cosplay, Kendama și K-Pop, dar și prezentarea costumelor tradiționale asiatice.

(w670)

Asia Fest 2019  La standurile din expoziția de servicii și produse pasionații vor putea găsi condimente indiene, sosuri chinezești, cosmetice, cărți, decorațiuni și kimonouri din Japonia, cafea turcească, kimchi coreean și anime-uri.

Asia Fest 2019  În zona de food se vor întâlni preparate tradiționale dar și experimente gastronomice exclusiviste, iar vizitatorii vor putea gusta la propriu India, Turcia, Siria, Libanul, Thailanda, China, Japonia și vor putea descoperi gastronomia asiatică dincolo de sushi, pachețelele de primăvară și puiul shanghai, într-o explozie de savori și arome.

Asia Fest 2019  Asia Fest este un dialog multicultural care celebrează cultura Asiei, aducând în București, deseori în premieră, atât tradițiile cât și contemporanul din locuri pline de mister și inspirație.

Asia Fest 2019  Programul, în curând, pe www.asiafest.eu și pe pagina de Facebook Asia Fest.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel