Asia Express, sezon 2. Vedetele au dormit cu șerpii: Experiențe de neuitat

Asia Express, sezon 2
Asia Express, sezon 2

Asia Express, reality show ce revine la Antena 1 pe 10 februarie, de la ora 20.00, a demonstrat încă o dată că este cel mai dur și solicitant reality show difuzat în România. Cel de-al doilea sezon al show-ului filmat în Sri Lanka și India a ridicat mari probleme celor 9 echipe de vedete care s-au încumetat să plece în această aventură. 

Având la dispoziție un singur dolar pe zi, aceștia au fost nevoiți să își găsească singuri cazare, mâncare și transport. Atunci când se lasă noaptea și tu te afli la capătul lumii, ai accepta orice când vine vorba de un adăpost și de un loc de dormit. Așa s-a întâmplat și cu vedetele din Asia Express, care vor trece prin cele mai ciudate experiențe. Ruby și iubitul ei Robert au fost primii care au hotărât să doarmă la cort.

"După câteva cazări cam dubioase, am decis să ne folosim cortul. Îi rugam pe oameni să ne lase în curtea lor, sau uneori pe terasa casei, și așa am ajuns la concluzia că asta e cea mai bună variantă". Ruby și Robert au petrecut inițial o seară pe care amândoi spun că nu o vor uita niciodată. "În Sri Lanka, după multe ore de căutări, cineva ne-a primit peste noapte. Ne-au spus însă că în ziua respectivă le-a intrat un șarpe în casă și nu au reușit să îl găsească. Am rămas acolo pentru că nu mai aveam unde să ne ducem, dar Robert nu a dormit toată noaptea", a povestit Ruby. Ana Morodan a avut și ea parte de nopți..de neuitat. "Într-o seară am dormit într-un fel de casă, era mai degrabă un grajd, pe un pat de campanie și cu multe capre lângă noi", a povestit contesa digitală.

(w670)

De viețăți au avut parte și ceilalți concurenți: Jojo și Paul Ipate s-au trezit plini de furnici, Oase și CRBL cărau gândacii de pe pernă, iar Cocuța și Bogdan Boantă au dormit într-o sală a unei școli, aflată undeva la subsol, unde era plin de gândaci. „Am desfăcut cortul, ne-am băgat în el să ne protejăm, iar pentru că era foooarte cald, dimineață eram semi-sufocați", au povestit cei doi coregrafi. Una dintre cele mai interesante cazări a fost "revendicată" de Iuliana Luciu și Margherita de la Clejani, care și-au petrecut noaptea într-o secție de poliție în Sri Lanka, unde de altfel se aflau și 30 de deținuți.

Asia Express, cel mai dur reality show al momentului, revine la Antena 1 duminică, 10 februarie, de la ora 20.00. Noul sezon va avea trei zile de difuzare, duminică, luni și marți și va aduce schimbări și în structura competiției. Nouă perechi de vedete se aventurează prin Sri Lanka și India într-o călătorie unică, în care trebuie să se descurce cu un dolar pe zi, să își găsească singuri mâncare, cazare și transport. Lupta se dă pentru premiul de 30.000 de Euro și pentru mândria de a avea în "portofoliu" o asemenea performanță la nivel personal.

Vezi și: Bogdan de la Insula Iubirii, propunere pentru Antena 1. Vrea să participe și Hannelore

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel