Urmărește emisiunea live


Asia Express, sezon 2. Concurenții, slăbire drastică

Asia Express
Asia Express

Asia Express revine duminică, 10 februarie, la Antena 1. Concurenții sunt niște adevărați campioni în lupta cu kilogramele.

„Asia Express", cel mai dur reality-show care revine la Antena 1 duminică, 10 februarie, de la ora 20.00 a fost o cursă infernală pentru cele 9 perechi de vedete care au intrat în competiție. Drumul prin Sri Lanka și India i-a epuizat nu doar psihic, ci și fizic, motiv pentru care mulți dintre ei s-au întors cu multe kilograme în minus. CRBL poate fi declarat campionul absolut, acesta pierzând 10 kilograme în timpul competiției. Drumul Elefantului a fost extrem de solicitant și pentru Ana Morodan, contesa digitală care s-a întors cu 8 kilograme mai puțin. Scriitorul Adrian Teleșpan, cel care i-a fost coleg de echipă, a resimțit și el presiunea concursului, care l-a "costat" 6.5 kilograme. Ruby și iubitul ei Robert au dus și ei dorul mâncării de acasă și au slăbit în „Asia Express" 5, respectiv 7 kilograme. Robert s-a confruntat și cu o toxiinfecție alimentară, care a accelerat pierderea kilogramelor. Bogdan Boantă nu s-a adaptat nici el foarte bine la alimentația din Asia, iar asta cumulat cu efortul fizic l-au lăsat fără 4 kilograme. Mâncarea foarte condimentată și super picantă a fost într-un final o problemă pentru toate cele 9 echipe și asta s-a resimțit în greutatea cu care vedetele au revenit în țară. Paul Ipate a slăbit 3 kilograme, Teodor, fiul Ancăi Sigartău a slăbit 5 kilograme, iar Jojo și Iuliana Luciu câte 2-3 kilograme.

"Asia Express", cel mai dur reality show al momentului, revine la Antena 1 duminică, 10 februarie, de la ora 20.00. Noul sezon va avea trei zile de difuzare, duminică, luni și marți și va aduce schimbări și în structura competiției. Nouă perechi de vedete se aventurează prin Sri Lanka și India într-o călătorie unică, în care trebuie să se descurce cu un dolar pe zi, să își găsească singuri mâncare, cazare și transport. Lupta se dă pentru premiul de 30.000 de Euro și pentru mândria de a avea în "portofoliu" o asemenea performanță la nivel personal.

Vezi și: Gina Pistol, regim de armată la Asia Express în Sri Lanka și India

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel