Asia Express sezon 2. Ana Morodan, decizie radicală: Din acest moment...

Asia Express sezon 2. Ana Morodan, decizie radicală. Duminică seară, vedetele au ajuns în orașul Negombo, prima oprire din Sri Lanka. Cei 18 concurenți au fost cazați la un hotel, fără să știe că dimineața va veni cu o surpriză de proporții.

Asia Express sezon 2. Ana Morodan, decizie radicală. Așa se face că au fost nevoiți să își predea telefoanele și banii la prima oră, ca apoi să urmeze cu strictețe instrucțiunile Ginei pentru a-și găsi rucsacurile Asia Express, amplasate în locuri iconice ale orașului: "Din acest moment nu mai este nimeni prietenul nostru!", a mărturisit Ana Morodan. 

Asia Express sezon 2. Ana Morodan, decizie radicală. "Nu poți să faci istorie fără să faci impresie". Acesta este motto-ul cu care a plecat la drum contesa digitală Ana Morodan și bunul ei prieten, scriitorul și scenaristul Adrian Teleșpan. "Mi-e teamă că n-o să știu să merg fără tocuri, mi-e frică de animale mici și târâtoare și de lipsa acută a rochiilor de seară. Bollywood-ul nu știe ce îl așteaptă! Mă rog, până vãd primul șoarece", spunea Ana, înainte de a intra în competiție. Teleșpan însă avea o altă problemă. „Eu nu știu cum o să pot fi în competiție cu Ruby. Femeia asta, cu piesa ei, „Nu pune la suflet", m-a ajutat în multe dimineţi de depresie".

Asia Express sezon 2. Ana Morodan, decizie radicală. Cursa continuă diseară, de la 20:00, pe Antena 1, cu o nouă serie de misiuni pentru cele opt perechi de vedete care sunt în pericol de eliminare. Cine va continua competiția și din ce motive vor ceda aceștia rând pe rând, telespectatorii pot urmări luni seară, într-o nouă ediție Asia Express-Drumul Elefantului.

Vezi și: Asia Express. Bianca Drăgușanu a cedat nervos

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel