Asia Express finală 16 aprilie 2019. Numele câștigătorilor

ASIA EXPRESS, FINALĂ 16 APRILIE 2019
ASIA EXPRESS, FINALĂ 16 APRILIE 2019

ASIA EXPRESS, FINALĂ 16 APRILIE 2019. Marți seară, a avut loc finala emisiunii „Asia Express”.

Update 3: CRBL și Oase au câștigat ASIA EXPRESS, sezon 2! Echipa triumfătoare care a ajuns prima la ultimul punct de întâlnire cu Gina Pistol este formată din doi prieteni de nădejde, care și-au pus la bătaie toată ambiția pentru a reuși.

„Nu mi-a venit să cred”, a spus CRBL.

Update 2: Traficul din Mumbai îi încurcă pe concurenți. Aceștia nu găsesc transport până la următoarea locație, iar faptul că e noapte, aglomerat și sunt asaltați de oamenii curioși le testează nervii.

Update 1: Totul e contra cronometru, iar până acum lucrurile par să se așeze pentru fiecare dintre cele două echipe finaliste. Au găsit indicii, au răspuns la întrebări cheie legate de parcursul lor în competiție, iar în ultima cursă de pe Drumul Elefantului au învățat și culorile în India. 

ASIA EXPRESS, FINALĂ 16 APRILIE 2019. După mii de kilometri și sute de misiuni, cel mai dur reality show, Asia Express – Drumul Elefantului a ajuns asearã în penultima etapã. Dupã o cursã care s-a jucat cu nervii lor, misiune dupã misiune, s-a decis care sunt cele douã perechi care se vor confrunta pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro. Pentru Cocuţa şi Bogdan, competiţia s-a încheiat asearã: „Nu mi-aș fi dorit să trăiesc cu nimeni altcineva această experiență. Andra este omul care este cel mai aproape de sufletul meu, care mă cunoaște cel mai bine!, a mãrturisit Bogdan, care a mai continuat: „Îmi pare rău că am ieșit doar cu o zi înainte de finală, asta este cel mai mare regret!".

ASIA EXPRESS, FINALĂ 16 APRILIE 2019. Ruby şi Robert si CRBL şi Oase sunt cele două cupluri de vedete care s-au calificat în ultima etapă din Drumul Elefantului, ce va începe azi, la ora 20:00, pe Antena 1.

ASIA EXPRESS, FINALĂ 16 APRILIE 2019. Penultima etapă a celui mai dur reality show, Asia Express – Drumul Elefantului, s-a impus ca lider detaşat de audienţã, la nivelul tuturor categoriilor de public.

ASIA EXPRESS, FINALĂ 16 APRILIE 2019. Rămâneți pe DCNEWS.RO pentru a afla numele echipei câștigătoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel