Asia Express. Carmen Grebenișan și Alina Ceușan, primul mesaj

Gina Pistol
Gina Pistol

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, prietene de o viață, vor participa la Asia Express.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh sunt concurenți Asia Express.

Cele nouă perechi de vedete vor avea la dispoziție un singur dolar pe zi, vor trebui să își găsească singuri cazare și transport și, pe lângă asta, vor fi constant nevoiți să îndeplinească tot felul de misiuni pentru a putea avansa în cursă.

Reginele Instagramului, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, au acceptat provocarea Asia Express.

„Asia Express e o mare provocare pentru noi, un proiect în care sunt sigură că vom da tot ce avem mai bun. Cred că va fi în același timp o experiență care ne va apropia și mai mult pe mine și pe Carmen... dacă e posibil și mai mult”, a spus Alina Ceușan.

 
 
 
View this post on Instagram

Si iata-ne in echipa in care am fost de cand ne stim. ????‍♀️ Emotionate de nedescris dar si foarte increzatoare, ne indreptam incet-incetin ceea ce pare a fi aventura vietii. @asiaexpressromania Nu stiu la ce sa ma astept, dar tot ce stiu e faptul ca acesta este prilejul perfect pentru a demonstra ca suntem genul de fete care se descurca in orice fel de situație, indiferent de mediu sau confortul pe care il avem jur. Ma simt mai mult decat binecuvantata de faptul ca am o asemenea prietena, @alinaceusan , partenera in absolut orice moment si ma bucur ca acum se va vedea legatura dintre noi si pe micile ecrane. Aventura incepe sambata asa ca tineti-ne pumnii stransi. ???? sunt 2 luni traite la intensitate maxima si zic 2 luni fiindca sunt sigura ca ajungem pana in finala. ????Am cunoscut deja si echipele si presimt ca va fi super fun toata experienta. Unde credeti ca va avea loc aventura? ✈️???????? #AsiaExpress #AsiaExpressRomania

A post shared by CARMEN GREBENISAN (@grebenisancarmen) onOct 14, 2019 at 11:00am PDT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel