ASIA EXPRESS 26 februarie 2018. Dorian Popa, penalizare cruntă

Prima parte din Drumul Dragonului, traseul de foc al experienței ,,Asia Express”, a fost parcursă, însă itinerariul total de 5.000 de kilometri este departe de a se fi terminat. 

ASIA EXPRESS 26 februarie 2018. Provocarea vedetelor continuă în Laos începând cu seara aceasta, iar pentru o parte dintre aceștia testele devin din ce în ce mai grele. Echipa familiei Popa, formată din Dorian și mama sa, va primi în seara aceasta o pedeapsă foarte dură, deoarece în etapa anterioară au fost ultimii ajunși la punctul de control, fără a fi eliminați. Ca urmare, pe tot parcursul probelor de azi cei doi nu vor avea voie să își vorbească, iar acest test le va pune la încercare relația.

ASIA EXPRESS 26 februarie 2018. Echipa celor doi a trecut prin foarte multe provocări în prima etapă a concursului, atât fizice, cât și psihice, dar determinarea și comunicarea i-au ajutat să rămână în competiție. Dorian nu pare că vrea să renunțe, de aceea a și decis în etapele anterioare să care inclusiv rucsacul mamei sale, pentru a prinde un avantaj în fața celorlalți. Deși parcurge zilnic kilometri întregi cu peste 25 de kilograme în spate și nu are bani de mâncare, sau de cazare, declară că nicio pedeapsă nu i s-ar fi părut atât de dură ca cea pe care o va primi în ediția de azi- aceea de a nu vorbi: ,,Jocul este din ce în ce mai greu de dus, dar îmi place să îmi depășesc limitele. Iar pentru mine...a nu vorbi este o limită.", declară acesta.

ASIA EXPRESS 26 februarie 2018. Cea mai dificilă penalizare de până acum va testa echipa într-o situație limită, căci aflați în Laos fără bani, acte, telefoane și posibilitatea de a comunica cu localnicii, locul lor în competiție pare compromis. Nici scrisul, sau însemnele pe foi nu i-ar putea ajuta mai mult, deoarece alfabetul asiaticilor folosește o caligrafie extrem de diferită de a noastră. Singura variantă posibilă este comunicarea prin semne, cu care vor pierde minute bune într-un joc contracronometru. Dacă încalcă regula, Dorian și mama sa vor fi penalizați cu alte 3 minute, timp în care nu vor putea continua competiția.

ASIA EXPRESS 26 februarie 2018. Un alt impediment extrem de mare va fi reticența localnicilor din Laos, care după spusele concurenților nu sunt la fel de amabili ca cei din Vietnam: ,,Nici nu se uită la tine. Se fac că nu te văd, nu se opresc și nu par să se simtă vinovați.", afirmă Liviu Vărciu. Și frații Moroșanu par să fie de aceeași părere: ,,Ori că ești mut, ori că vorbești, ei tot așa se uită la tine."

[citeste si] 

ASIA EXPRESS 26 februarie 2018. Cele șase echipe rămase în competiție își caută resurse de energie pentru a ajunge cât mai aproape de marele premiu, în valoare de 30.000 de Euro, dar pentru o parte dintre aceștia jocul devine din ce în ce mai greu. Cine va rezista presiunii, dar și cum se vor descurca Dorian Popa și mama sa cu cea mai dură penalizare din acest concurs, telespectatorii Antena 1 pot vedea în seara aceasta de la ora 20:00, într-o nouă ediție a reality show-ului ,,Asia Express".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel