ASIA EXPRESS 2019. Cocuţa şi Bogdan Boantă au câştigat IMUNITATEA

ASIA EXPRESS 2019. Luni seară, cel mai dur reality-show, difuzat de Antena 1, i-a scos pe concurenți din zona de confort, cu o serie de probe ce le-au testat curajul, răbdarea și spiritul competitiv. Bogdan Boantă și Cocuța au fost câștigătorii serii, adjudecând atât amuleta în valoare de 1000 de Euro, cât și imunitatea.

ASIA EXPRESS 2019. Cea dea doua etapă din India a show-ului ,,Asia Express" a ținut cu sufletul la gură foarte mulți români, iar emisiunea a fost lider de piață pe publicul din mediul comercial. Lupta crâncenă a concurenților pentru imunitate a adunat în fața micilor ecrane aproape 1.700.000 de telespectatori, la nivel național, în minutul de maximă audiență de la 21:12.

Așadar, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune la nivelul publicului din mediul comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, și a obținut, pe perioada difuzării emisiunii (19.59-23.29), o audiență medie de 8.5 puncte de rating și o cotă de piață de 23%, în timp ce următorul clasat, ProTV, înregistra 7.6 puncte de rating și o cotă de piață de 20,6 %.

Cinci echipe, în lupta pentru IMUNITATE

ASIA EXPRESS 2019. Cinci echipe au intrat în cursa pentru imunitate luni seară, la Asia Express, și au avut de îndeplinit o provocare ce i-ar fi putut ajuta în restabilirea clasamentului final. Pentru a obține un avantaj, vedetele au fost nevoite să renunțe la podoaba capilară, asemeni pelerinilor indieni, ce fac sacrificii religioase în cinstea zeitățile hinduse. Bogdan Boantă, CRBL și George Vintilă au fost cei care s-au ras în cap, în vreme ce Cocuța, coechipiera lui Bogdan, a fost nevoită să își taie și ea zece centimetri din păr.

"Am fost şocată de decizia pe care a luat-o!", a mărturisit aceasta, ce nu s-ar fi așteptat ca Bogdan să se tundă la zero.

În următoarea probă, vedetele au căutat acul în carul cu fân, mai exact, indiciul următoarei misiuni într-o recoltă de bumbac, aranjată în saci. Biletul oferea locația jocului de amuletă, însă Gina Pistol a pus stop cursei chiar în timp ce echipele se îndreptau spre această misiune a recompensei.

ASIA EXPRESS 2019. Cazarea le-a pus mari probleme concurenților luni seară: în vreme ce CRBL și Oase au fost păcăliți de un localnic pe care l-au așteptat minute în șir, Jojo și Paul Ipate au aflat că în satul respectiv, cultura oamenilor nu permite ca persoanele necunoscute să înnopteze în casele lor. Tocmai din acest motiv, după cinci ore continue de căutat cazare fără niciun rezultat, echipa de producţie a decis să cazeze toate echipele la un hostel.

Dis-de-dimineață, lupta de amuletă s-a dat între Cocuța, Bogdan Boantă, Jojo și Paul Ipate și a fost una extrem de strânsă. Aflați într-o fabrică de confecții, perechile au avut de făcut câte un tricou, iar proba, pe care au mai îndeplinit-o într-o etapă trecută, le-a dat și de data aceasta mari bătai de cap:

„Am crezut că am un déjà vu și că trăiesc din nou coșmarul acela", a spus Jojo, care s-a prăbușit la finalul jocului, din cauza oboselii și a deshidratării.

În cele din urmă, Bogdan și Cocuța au fost cei care au câștigat suma de 1000 de Euro și avantajul de a îndeplini doar jumătate din următoarea misiune.

Tensiuni între concureţi la ultima probă

ASIA EXPRESS 2019. Ultima probă a iscat adevărate tensiuni între coechipieri și a părut o misiune imposibilă, în ciuda faptului că era un ultim pas făcut de concurenți pentru a ajunge la imunitate. Aceștia au fost nevoiți să convingă localnicii din patru locații diferite să le dea câte două obiecte vestimentare, pe care să le returneze călcate, fără să încurce adresele. Cocuța și Bogdan, în schimb, au beneficiat de avantajul amuletei și au avut de marcat doar două locații. Astfel, cu ajutorul unor stații mobile, vedetele au pornit pe străzile din India, în încercarea de a obține cât mai rapid hainele de care aveau nevoie.

Oboseala și-a spus cuvântul, iar umiditatea extremă i-a făcut pe aceștia să cedeze nervos într-o probă de efort fizic: "M-a bufnit plânsul instantaneu! Au fost nişte zile foarte grele pentru mine!", a mărturisit Jojo, care, a cedat după ce un localnic le-a luat înapoi toate hainele strânse inițial. Drumul către imunitate a fost o cursă contracronometru, în care echipele s-au grăbit să ajungă cât mai repede la steagul Asia Express.

Cu toate acestea, sacrificiul inițial a cântărit foarte mult în clasamentul final și a schimbat verdictul. Pentru că Bogdan Boantă și Cocuța s-au aflat printre cei care au acceptat provocarea de a renunța la podoaba capilară pentru a obține un avantaj, au câștigat imunitatea celei de-a doua etape din India: „Suntem foarte mândri, am ajuns la jumătatea concursului și noi am jucat deja cinci amulete – avem trei câștigate, avem două imunități, dar nu ne vom opri aici", a spus Bogdan încântat.

Vot strategic în cursa pentru ultima şansă

Marți de la 20:00, pe Antena 1, Vedetele Asia Express, vot strategic în cursa pentru ultima șansă:

" Ne este mult mai frică de autostop și căutat cazare decât de celălalte echipe"

Diseară, de la 20:00, Antena 1 va difuza cursa pentru ultima șansă, ce ar putea opri drumul în competiție al unei echipe, în funcție de culoarea elefantului din cutia securizată, dezvăluit la finalul serii.

ASIA EXPRESS 2019. Luni seară, vedetele au avut de îndeplinit misiunea opțională de a-și oferi părul ca ofrandă, iar acest lucru va restabili clasamentul. Deși fiecare cuplu de vedete a ajuns la steag într-o ordine anume, cei care au acceptat cea mai dură provocare de până acum vor beneficia de un avantaj de 20 de minute, scăzut din ora lor de sosire. Astfel, după recalculare, două echipe vor intra automat în lupta din seara aceasta, exceptând vedetele imune: Ruby, Adrian, Bogdan Boantă și Cocuța.

Un al treilea cuplu de concurenți se va alătura, în urma votului majoritar: "Suntem într-un joc în care s-a văzut foarte clar, în repetate rânduri, că ne este mult mai frică de autostop și căutat cazare decât ne este de celălalte echipe", va spune Teleșpan înainte de a dezvălui strategia sa.

Piaţa de vechituri din India, locul primei misiuni

În prima misiune a serii, vedetele vor ajunge în cea mai mare piață de vechituri din sudul Indiei. Acolo, vor alege o motocicletă descompletată pe care trebuie să o asambleze cu trei componente, după ce le caută în zonele punctate de pe hartă. Doar în momentul când vor reface motocicleta cu piesele lipsă vor primi și plicul pentru următoarea probă, însă provocarea va isca mari tensiuni între coechipieri: "Sunt practic două hectare de fiare vechi, în care noi trebuie să găsim trei piese. Pierdem foarte mult timp la proba asta!", va afirma una dintre echipe.

Lucrurile se vor complica pentru una dintre vedetele Asia Express, care va trece prin momente dificile din cauza unei probleme de sănătate, chiar la începutul cursei pentru ultima șansă: "A început să mă înțepe inima. Nu mă ascultau mâinile, picioarele, le târam după mine și nu înțelegeam de ce".

Cum se va desfășura cursa ultimatum, care vor fi cele trei cupluri de vedete care vor participa și, mai ales, ce verdict va da elefantul din cutia securizată la finalul serii, telespectatorii Antena 1 pot afla de la 20:00, într-o nouă ediție Asia Express- Drumul Elefantului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel