Așa arată hotelul de gheaţă "Game of Thrones". Imagini virale (VIDEO)

Hotel de gheață
Hotel de gheață

În fiecare an în timpul iernii, Lapland Hotels SnowVillage utilizează tone și tone de gheață pentru a-și construi "satul de zăpadă". În fiecare an, hotelul, barul, restaurantul își schimbă aspectul. Și pentru 2019, tema ar trebui să atragă o mulțime de oameni.

Fanii seriei Games of Thrones care au trăit acţiunea din Nordul îngheţat timp de şapte sezoane au acum ocazia să se cazeze într-un hotel de gheaţă inaugurat recent în SnowVillage (Satul de Zăpadă) din Kittilä, Finlanda, având ca inspiraţie lumea creată de George R. R. Martin.

Lapland Hotels a construit în cadrul SnowVillage un hotel realizat în întregime din gheaţă şi zăpadă, în colaborare cu HBO Nordic, o companie subordonată HBO.

VEZI ȘI Adelina Pestriţu, pe site de matrimoniale. Mesajul vedetei

Hotelul, ridicat în doar o lună, a fost construit de sculptori în gheaţă profesionişti din Rusia, Ucraina, Polonia şi Letonia.

Camerele de hotel, opere de artă


Camerele au ca inspiraţie lumea din seria Game of Thrones, precum Hall of Faces, templul din Braavos dedicat Zeului cu mai multe chipuri, un tron îngheţat străjuit de Munte şi un tobogan de gheaţă în formă de dragon.

Până când este deschis hotelul de gheață


Hotelul are 24 de camere, dintre care zece sunt apartamente, fiecare având sculpturi de gheaţă unite încastrate în pereţii de gheaţă. Astfel, este posibil ca turiștii să bea o băutură în fața unui dragon uriaș de gheață sau să admire "peretele fețelor" lui Braavos. Evident, toate acestea au un preț. O intrare în SnowVillage costă 15 €, iar pentru o noapte în hotel este necesar să plătiți minim 165 €.

CITEȘTE ȘI Oscar 2019, nominalizări. Ce a apărut în mediul online

Hotelul este deschis până la 8 aprilie deoarece, până la urmă... vine vara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel