EXCLUSIV  Arșinel, mărturisiri emoționante: Și acolo a apărut Stela cu o...

Alexandru Arșinel a povestit cum a cunoscut-o pe Stela Popescu.

„În fiecare clipă, în fiecare moment, în fiecare zi, în fiecare lună, îmi aduc aminte de Stela. În fiecare zi, intrând în teatru, mă lovesc de obiecte, de locuri de care s-a atins și Stela. De fiecare dată, îmi revin momente... Poate că ea, acum, acolo unde este, înconjurată de acești mari artiști care au plecat unul după altul, e bucuroasă - n-aș spune fericită - e bucuroasă că este cu Puiu, pe care l-a iubit foarte mult”, a spus Alexandru Arșinel, invitatul Florentinei Fântânaru la ediția specială a emisiunii „De-a viața ascunselea", difuzată duminică, 30 decembrie, la Antena 3.

„Am cunoscut-o într-un weekend, într-o vacanță muncitorească din asta, pe malul gârlei, pe malul Borcei unde eram cu Institutul de Teatru la muncă patriotică, la rărit sfecla de zahăr. Și acolo a apărut Stela cu o rochie cu buline roșii, verzi. Ce mai, eram căzuți în cap. Era o fată foarte frumoasă, zglobie, împrăștia multă veselie în jur”, a povestit actorul la Antena 3.

La data de 25 octombrie 2017, Stela Popescu a fost invitată la DCNews LIVE. Este ultimul interviu acordat de marea actriță.

„Sunt extrem de ocupată. Joc la Teatrul 'Constantin Tănase', joc la teatrul de copii, mă cheamă lumea încă, nu prea am timp să stau să mă așez", spunea, în interviu, Stela Tănase.

Iată interviul acordat de Stela Popescu pentru DCNews:

Vezi și: EXCLUSIV Stela Popescu, 1 Decembrie 2017 VIDEO. Clip nedifuzat, mesaj pentru români

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel