Arsene: PSD a salvat România de la dezastrul la care o ducea PNL

Ionel Arsene
Ionel Arsene

Ionel Arsene, președintele PSD Neamț, apreciază că, prin trecerea moţiunii de cenzură, "PSD salvează România de la dezastrul la care o ducea guvernarea sinistră PNL".

"Moțiunea a trecut! PSD salvează România de la dezastrul la care o ducea guvernarea sinistră PNL. Liberalii pleacă acasă! Trei luni au fost suficiente pentru a-și demonstra neputința și reaua credință față de români! Au dus țara în pragul prăpastiei prin măsuri împotriva interesului propriilor cetățeni, prin legi făcute în favoarea partidului și a clientelei politice", transmite Ionel Arsene.

"Și-au bătut joc de Constituție"

"S-au împrumutat cu dobânzi uriașe și cu toate acestea au blocat toate marile proiecte de investiții, stopând astfel creșterea economică, ce ar trebui să se regăsească într-un nivel de trai mai bun. Și-au bătut joc de Constituție și de perceptele democrației, modificând legislația electorală pentru a scăpa de judecata românilor, cărora le-au refuzat măririle de pensii și salarii ori creșterea alocațiilor pentru copii!

De astăzi, românii au din nou șansa unei guvernări în favoarea lor! PSD a demonstrat în cei trei ani cât a fost la putere că are un program de guvernare coerent, adaptat nevoilor țării!", a scris Ionel Arsene pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel