Arsenal cere explicaţii pentru numărul biletelor oferite fanilor săi la finala Europa League

Arsenal Londra a transmis un mesaj către UEFA în care îşi exprimă dezamăgirea pentru că a primit doar 6.000 de bilete pentru finala cu Chelsea din Europa League la fotbal, programată pe 29 mai la Baku, şi a cerut explicaţii pentru alegerea Azerbaidjanului ca gazdă a finalei, relatează Reuters.

Fanii tunarilor vor trebui să călătorească aproape 10.000 km pentru a asista la Baku la prima lor finală europeană după 13 ani. UEFA a explicat că numărul redus de bilete acordate fanilor englezi se explică prin dificultatea de a le asigura un pod aerian către Baku, care nu este legat prin linii directe cu Anglia.

Suntem foarte dezamăgiţi de faptul că limitările de transport ale UEFA au făcut disponibile doar un umăr de 6.000 bilete pentru Arsenal la un stadion cu o capacitate de peste 60.000 locuri. Timpul ne va spune dacă şi cei 6.000 de fani ai lui Arsenal vor putea ajunge la meci, având în vedere provocările extreme privind transportul. În numele fanilor noştri, vrem să înţelegem criteriile care stau la baza selecţiei stadioanelor pentru finale şi modul în care aceste cerinţe au fost luate în considerare în cazul de faţă. Solicităm UEFA ca logistica pentru suporteri şi cerinţele să fie o parte esenţială din orice viitoare decizie pentru alegerea arenei şi ce s-a întâmplat în acest sezon este inacceptabil şi nu se mai poate repeta. Am fi bucuroşi dacă am participa la viitoarele discuţii pentru a evita repetarea unei asemenea situaţii, se arată în comunicatul lui Arsenal.

Biletele pentru un zbor cu escală dintre Anglia către Azerbaidjan costă peste 1.000 lire sterline şi Arsenal a primit plângeri din partea fanilor care sunt disperaţi să asiste la finală. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel