Arsenal. Aubameyang, cel mai scump transfer din istoria clublui

Telenovela Aubameyang s-a încheiat. Borussia Dortmund a anunţat că a acceptat să-l cedeze pe atacantul de 28 de ani la Arsenal, care va plăti în schimbul său 63 de milioane de euro.

La scurt timp, a venit şi anunţul oficial al "tunarilor". Londonezii nu au dezvăluit preţul transferului, dar au precizat că este vorba despre o "sumă record" în istoria clubului.

Pierre-Emerick Aubameyang a semnat un contract valabil până în 2021 şi va avea un salariu anual de 10 milioane de euro, informează Digi Sport.

"Dincolo de evenimentele neplăcute din ultimele săptămâni, vream să ne amintim că povestea celor peste patru ani ai lui Pierre-Emerick Aubameyang la Borussia Dortmund a fost una de succes.

A făcut multe lucruri bune pentru Borussia Dortmund, a marcat multe goluri importante şi a fost parte a echipei care a adus Cupa Germaniei la Dortmund, în 2017. Îi dorim numai bine la Arsenal", a declarat directorul sportiv al galben-negrilor, Michael Zorc, pentru site-ul oficial al Borussiei.

În 144 de meciuri pentru Dortmund în Bundesliga, noul jucător al echipei antrenate de Arsene Wenger a marcat 98 de goluri. În sezonul trecut, a fost golgheterul campionatului, cu 31 de goluri.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel