Arnold Schwarzenegger și Serena Wiliams vor crea videoclipuri în format vertical Snapchat. Care este scopul

arnold-schwarzenegger
arnold-schwarzenegger

Actorul Arnold Schwarzenegger şi jucătoarea de tenis Serena Williams vor crea conţinuturi pentru reţeaua de socializare de videoclipuri în format vertical Snapchat, cu scopul de a rivaliza cu gigantul YouTube, potrivit mass-media americane citate de EFE.

În cazul lui Schwarzenegger, actorul va oferi clipuri cu caracter motivaţional pe un canal exclusiv numit 'Rules of Succes', notează publicaţia de specialitate The Hollywood Reporter. În afară de reputatul actor şi alte celebrităţi influente ca tenismana Serena Williams, actorul şi umoristul Kevin Hart şi vedete de internet ('influenceri') ca Emma Chamberlain şi Rickey Thompson au fost cooptate de această reţea de socializare pentru a-şi întări catalogul cu clipuri exclusive.

Snapchat încearcă să concureze cu Youtube

Snapchat încearcă astfel să concureze cu platforma de videoclipuri Youtube, proprietate a Google, şi cu reţeaua de socializare Instagram, deţinut de Facebook, pe piaţa de conţinuturi proprii internetului.

Videoclipurile noilor vedete ale Snapchat vor începe să fie publicate încă de la jumătatea acestei veri, cu scopul de a potenţa în acelaşi timp canalele proprii ale reţelei de socializare create acum doi ani şi care încă nu au fost lansate. Începând de săptămâna aceasta va putea fi urmărit pe aceste canale, 'Trend or End', în care tânărul 'influencer' Rickey Thompson va schimba opinii despre modă şi tendinţele vestimentare ale celebrităţilor.

Deşi Snapchat şi-a focalizat conţinutul asupra publicului mai tânăr, având în vedere că 90% dintre utilizatorii săi au vârste cuprinse între 13 şi 24 de ani, această strategie este menită să atragă şi să fidelizeze şi publicul adult. 'Aceste proiecte conferă talent reţelei Snapchat şi dau creatorilor oportunitatea de a face un program pe care şi l-au dorit dintotdeauna, folosind acest canal pentru a atinge noi audienţe', a declarat responsabilul cu atragerea de talente, Jim Shepherd.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel