Arieșeni. Turiști atacați de viceprimar în prima zi de Crăciun - video

Doi turiști şi iubitele lor, care se plimbau cu ATV-ul prin Arieșeni, acuză viceprimarul că i-au atacat, după ce ar fi ajuns pe terenul edilului, potrivit România TV.  

Viceprimarul și fratele lui ar fi sărit la bătaie după ce doi bărbați împreună cu iubitele lor se plimbau cu ATV-ul. Edilul susține cei patru ar fi intrat ilegal pe terenul lui. Acesta le-a blocat calea tinerilor cu o mașină de teren. ATV-urile au fost sparte după acest incident. Unul dintre tineri, de pe patul de spital, a povestit întâmplarea. Tinerii susțin că vor face plângere pe numele viceprimarului.


'Nu vorbim aici despre oameni, vorbim despre viceprimarul Arieseniului, cel ce sta in mașina și îmi calca telefonul atunci când coboară sa îl lovească pe fratele meu după ce fratele lui mi -a dat in cap pentru ca am avut tupeul de a scoate telefonul și filma cum dansul sparge Atv-urile. Bblonduțul din imagine este una din încă 5 persoane apărute in altercație fiind la fel de revoltat și pregătit sa atace. Tin sa menționez sechestrare, amenințare cu moartea, lovituri multiple la cap, având scris pe foaie eu personal (fractura parietala in urma atacului ) tentativa de omor (6-7 oameni navala peste fratele meu lovindu-l puternic in Zona capului, cervical +tâmple desigur viceprimarul nu lipsea cu picioarele și pumnii ) și cel mai important, motivul fiind tentativa de viol, pentru ca e alt motiv de a leșina iubiți ai unor fete și a începe sa le tragi de geci, spunându-le ca nu pleacă nicăieri și amenințându-le cu moartea nu văd logic, te poți crede cine vrei, dar nu uita ca ești un om!' a scris pe Instagram, Emanuel Pustea, unul dintre tinerii agresați.

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram

Nu vorbim aici despre oameni , vorbim despre viceprimarul arieseniului ,cel ce sta in mașina și îmi calca telefonul atunci când coboară sa îl lovească pe fratele meu după ce fratele lui mi -a dat in cap pentru ca am avut tupeul de a scoate telefonul și filma cum dansul sparge Atv urile ,blonduțul din imagine este una din încă 5 persoane apărute in altercație fiind la fel de revoltat și pregătit sa atace. Tin sa enționez atât ,sechestrare ,Amenințare cu moartea ,lovituri multiple la cap având scris pe foaie eu personal(fractura parietala in urma atacului ) tentativa de omor (6-7 oameni navala peste fratele meu lovindu-l puternic in Zona capului, cervical +tâmple desigur viceprimarul nu lispsea cu picioarele și pumnii ) și cel mai important ,motivul fiind tentativa de viol ,pentru ca alt motiv de a leșina iubiți unor fete și a începe sa le tragi de geci spunându-le ca nu pleacă nicăieri și amenințându-le cu moartea nu văd logic , te poți crede cine vrei dar nu uita ca ești un om !

O postare distribuită de Pustea Emanuel (@emipustea) peDec 25, 2019 la 11:22 PSTn>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel