Arestat pentru instalarea a 18 aplicații pe un telefon mobil

telefon mobil china
telefon mobil china

Un bărbat de 50 de ani este acuzat de un delict pentru care puțini primesc pedepse, chiar dacă sunt denunțați.  Acesta a fost arestat pentru spionaj și divulgare de secrete.  

Poliția Națională spaniolă a arestat în Mérida (Badajoz) un bărbat de 50 de ani care a instalat 18 aplicații mobile pe telefonul mobil al fostei sale soții cu scopul de a o spiona și cu ajutorul cărora controla apelurile, imaginile și aplicațiile pe care aceasta le descărca.

Victima a decis să depună o plângere la secția de poliție din Merida după ce a observat o funcționare ciudată a smartphone-ului său. Femeia a văzut, potrivit El Pais, că telefonul ei consuma rapid bateria și datele, că îi dispăreau fotografii și că existau interferențe atunci când efectua apeluri. Mai mult decât atât, o cunoștință a avertizat-o că i-a ascultat conversația pe care aceasta a avut-o cu o altă persoană, de pe telefonul mobil în cauză.

La examinarea telefonului, ofițerii au probat că acesta avea o aplicație-spion instalată, aplicație ce permite controlul terminalului de la orice calculator.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel