Arestări DNA? Ciutacu: Am zis primul că așa e. Nu m-ați ascultat...

Victor Ciutacu a reacționat după ce a apărut informația că Adina Florea ar urma să solicite luni, 14 ianuarie, încuviinţarea CSM pentru măsura preventivă în cazul procurorilor Lucian Onea, fost şef DNA Ploieşti, şi Mircea Negulescu.

”L-am dezgolit primul pe Portocala in vazul omenirii. Am descris primul mecanismul infractional al unitatii de elita de la Ploiesti. Se stramba lumea, ca-l apar pe Sebi. Am dat primul pe post inregistrari de la Oradea. Alt caz izolat, stiu. Am zis primul ca asa e peste tot in DNA. Nu m-ati ascultat...”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

VEZI ȘI: Negulescu și Onea, arestați? Informație bombă

Procurorii secţiei pentru investigarea magistraţilor din Parchetul General au trimiscătre CSM cererea de încuviinţare a arestării procurorilor Mircea Negulescu şi Lucian Onea de la DNA Ploieşti, potrivit România TV.

Secţia pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie (SIIJ) din cadrul Parchetului general (PG) i-a pus sub acuzare pe procurorii de la DNA Ploieşti, Lucian Onea, Mircea Negulescu zis Portocală, Alfred Savu, Giluela Diaconu, Cerasela Rădulescu şi poliţista Gabriela Florea pentru constituirea unui grup infracţional organizat.

Procurorul de la secția specială care îi anchetează pe procurorii DNA Ploieşti este Adina Florea, adjuncta de la SIIJ şi candidat a lui Tudorel Toader pentru şefia DNA

Procurorii DNA Ploieşti au fost acuzaţi de fostul deputat PSD, Vlăduţ Cosma, că l-ar fi constrâns să falsifice probe împotriva fugarului Sebastian Ghiţă. Procurorii ar fi măsluit documente pentru a-l acuza pe Ghiţă de coruperea alegătorilor din Republica Moldova la alegerile prezidenţiale din 2014 şi ar fi acordat duble sau triple identităţi unor persoane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel