Ardeţi o frunză de dafin şi aşteptaţi 10 minute. Efectul este neaşteptat

Fruza de dafin, adesea folosită în feluri de mâncare mediteraneene, are multe alte proprietăți dincolo de utilizarea culinară.

Frunzele de dafin nu numai că au un efect calmant, ci și reduc durerea, acționează ca un agent antiinflamator și ajută la prevenirea crizelor epileptice. Acest lucru se datorează uleiurilor esențiale, cum ar fi eucalipt, ideal pentru a elibera căile respiratorii și de a vă relaxa.

Pe de altă parte, frunzele de dafin pot ajuta la reducerea tensiunii arteriale și se utilizează pentru a trata insomnia și stresul. Frunzele ajută la reglarea nivelului de zahăr din sânge și menține colesterolul la un nivel sănătos.

Pentru a profita de efectul calmant al frunzelor de dafin în 10 minute, ar trebui să ardeți doar câteva frunze ale acestei plante într-un recipient adecvat. Frunzele de dafin trebuie să fie uscate, astfel încât acestea vor arde fără probleme sau ajutor suplimentar.

După câteva minute, veți simți cum aroma liniștitoare umple camera. Acest lucru funcționează excelent pentru reducerea stresului și tensiunii, relaxarea mușchilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel