Șarapova, un nou moment controversat: ”Se comoprtă ca un animal în junglă”

Alexandra Damaschin, jucătoare de nivel ITF retrasă din activitate, a povestit că Maria şi-a atras antipatia colegelor din cauza atitudinii grosolane pe care a avut-o inclusiv faţă de persoana ei, scrie Prosport.

"Şarapova şi-a câştigat antipatii de foarte mulţi ani în circuit. Din acest motiv, nicio jucătoare nu sare în apărarea ei. (...) Eu şi Mladenovic stăteam pe scaun în vestiarul de la Roland Garros, în spatele nostru era o fereastră...

La un moment dat, vine Şarapova şi, fără să ne adreseze nimic, se bagă între noi vrând să se uite dacă mai plouă. Pe mine mă loveşte la genunchi cu geanta şi pe Kristina a fost cât pe ce să o dea jos de pe scaun. Să ştiţi că în realitate nu e aşa cum vedeţi la TV sau în interviuri. Important e să fii om, iar ea se comportă precum animalele în junglă", a fost episodul petrecut pe când Şarapova avea 21 de ani, povestit de Damaschin pe Facebook.

De-a lungul timpului sportivele românce Alexandra Dulgheru (28 de ani) sau Simona Halep s-au plâns și ele de atitudinea rusoiacei. Însă comportamentul Șarapovei a deranjat nu doar sportivele românce ci și celelalte din circuitul WTA, rusoaica devenind una dintre cele mai antipatice sportive, cunoscut fiind faptul că nu are nicio prietenă în circuit.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel