Arădenii, invitaţi la un târg de adopţie canină. Adăpostul municipalităţii este ocupat la capacitate maximă

Autorităţile din Arad organizează, sâmbătă, un târg de adopţie canină, localnicii fiind invitaţi să adopte un animal, în condiţiile în care adăpostul oraşului, cu o capacitate de 300 de locuri, este complet ocupat.

Târgul de adopţie canină este organizat de Gospodărirea Comunală Arad, societatea municipalităţii care administrează adăpostul de câini din oraş. Evenimentul, care va avea loc între orele 10,00 şi 13,00 în Parcul Chinologic din cartierul Subcetate, este la a VII-a ediţie.

Reprezentanţii Gospodăririi Comunale Arad au declarat, pentru AGERPRES, că toate cele 300 de locuri din adăpostul pe care îl administrează sunt ocupate de câini, iar o parte dintre aceştia vor fi prezentaţi vizitatorilor târgului, în speranţa că vor fi luaţi acasă de iubitori de animale. La ediţiile anterioare, în medie 15 câini au fost adoptaţi pe loc.

Persoanele interesate să adopte un animal trebuie să aibă asupra lor actul de identitate pentru completarea documentelor.

Cei care vor să ia acasă un patruped pot face asta şi în orice zi lucrătoare, între orele 9,00 şi 15,oo la adăpostul situat pe calea Bodrogului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel