Arad: Un tânăr fără permis şi băut a furat o maşină şi a lovit trei maşini parcate, apoi a fugit

Un arădean de 23 de ani este cercetat penal pentru mai multe infracţiuni, după ce ar fi furat un autoturism, l-ar fi condus băut şi fără permis şi ar fi lovit cu vehiculul trei maşini parcate, după care a fugit de la locul faptei, potrivit Agerpres.

Suspectul este din localitatea Macea, iar maşina furată era parcată la o fermă din localitate. În timp ce a condus maşina în oraşul învecinat Curtici, tânărul a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, lovind trei autoturisme parcate, după care s-a izbit de un stâlp.

În urma impactelor, au rezultat doar pagube materiale. 'Pentru a-şi ascunde fapta, tânărul ar fi demontat plăcuţele de înmatriculare ale autoturismului şi ar fi plecat de la faţa locului, fiind depistat de poliţişti la scurt timp în apropierea locului producerii accidentului. El le-a prezentat poliţiştilor documentele de identitate ale unei alte persoane, iar la testarea cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,50 mg./l. alcool pur în aerul expirat', a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga. Arădeanul este cercetat pentru furt, conducere fără permis, conducere sub influenţa alcoolului, distrugere, fals privind identitatea şi uz de fals. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel