EXCLUSIV  Alexandru Arșinel, dezvăluiri din biroul lui Gabriel Oprea: Am semnat imediat!

Vlad Manolache / 24 sep 2018 / 20:29 Salveaza PDF Comentarii
Alexandru Arșinel
Descriere foto: Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel a povestit, într-un interviu acordat DCNews, cum a decurs negocierea cu Gabriel Oprea și ce l-a determinat să ajungă să semneze adeziunea la un partid politic.

Alexandru Arșinel a explicat cum a ajuns să fie membru UNPR. Actorul povestește că totul avea drept scop salvarea Grădinii de Vară Herăstrău, iar de la o conversație cu Ilie Năstase a ajuns, în scurt timp, în biroul lui Gabriel Oprea. 

"Trecând prin diferite întâlniri, ca să mă ajute să nu îmi ia ăștia grădina, nu știu ce avea de gând să facă, să o mute la primărie, aveau ei un interes, sigur, îi spun lui Ilie Năstase, cu care am o prietenie veche și el zice 'Haide la domnul Oprea că primarul actual este primarul lui', al partidului respectiv. M-am dus la Oprea, ne-a primit imediat și a zis "Care-i problema?", zice, "Primarul e aici". L-am văzut. A zis "uite două adeziuni, iscăliți aici". Imediat am iscălit adeziunea, nici nu m-am uitat. Dacă salvam grădina deveneam și un membru activ. Dar la două sptămâni s-a stricat toată treaba și așa am rămas fără partid", a declarat Alexandru Arșinel. Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23