Apropiat al Cristinei Țopescu: Am încercat să o scot din casă. Am discutat cu fratele ei

Ema Apostu / 13 ian 2020 / 23:29

Un apropiat al Cristinei Țopescu a vorbit despre relația pe care a avut-o cu jurnalista și modul în care aceasta se izolase, în ultimii ani.

"Da... se poate muri din singurătate şi izolare voluntară. Apoi depresia şi gata... Fiind departe de țară, am aflat acestă veste tristă. Ne cunoaştem de peste 40 de ani. Ieșeam la dans în Ateneul Tineretului, la ceaiuri, la munte, la mare. Cristina tot timpul cu zâmbetul pe față, veselă şi fericită!

Se îndrăgostise la 19 ani de prietenul meu cel mai bun, Marian, şi ieșeam în gaşcă mai tot timpul. Apoi, după '90, fiecare pe drumul lui, dar ne mai vedeam întâmplător spre deloc în ultimii ani. Am încercat, acum 2-3 ani, să o mai scot din casă. M-a refuzat politicos", a scris Sorin Mărcuş, un apropiat al Cristinei Ţopescu pe reţelele de socializare.

"Singurătatea, depresia ucid..."

 

"Am discutat cu fratele ei Cristi să găsim o soluție şi mi-a spus că nu îşi mai doreşte socializare şi că are o relație distantă şi rece şi cu el. Ultima dată ne-am văzut la îmormântarea tatălui ei şi am vorbit un pic. Ultimul mesaj i l-am dat în noiembrie anul trecut şi nu mi-a răspuns. Singurătatea, depresia ucid. Drum bun, suflet drag...", a mai scris acesta.

Vezi și: Dan Negru, acid după moartea Cristinei Țopescu: Ce breaslă ipocrită suntem