Apple ar putea lansa noi telefoane pe 10 septembrie

Alexandru Ichim / 30 aug 2019 / 21:12

Apple a trimis deja invitații pentru un eveniment media luna viitoare, în care compania este de așteptat să dezvăluie ultimele sale modele de iPhone.

Evenimentul este programat să aibă loc pe 10 septembrie și va avea loc la Teatrul Steve Jobs, la sediul său din Cupertino, California, scriu jurnaliștii de la CNN. 

Ca de obicei, invitația nu a oferit prea multe informații despre ceea ce Apple va discuta de fapt la eveniment. Pentru Apple, miza evenimentului său iPhone este întotdeauna mare.

Mai mult decât orice alt produs, iPhone a catapultat Apple pentru a deveni cea mai valoroasă companie din lume la un moment dat și rămâne cea mai mare sursă de venit. Cu toate acestea, în ultimele trimestre, vânzările de iPhone au suferit scăderi procentuale de două cifre. 

Ce este de așteptat să lanseze Apple în septembrie

 

Printre alte anunțuri, se presupune că Apple intenționează să lanseze trei noi telefoane, inclusiv două modele „Pro" pentru a înlocui iPhone XS și iPhone XS Max. Se spune că modelele Pro prezintă o nouă și îmbunătățită funcție de înregistrare a camerei și video.

Apple ar putea oferi, de asemenea, detalii finale și prețuri pentru serviciul său de streaming TV, Apple TV +. Mai mult, este de așteptat ca Apple să lanseze noi versiuni ale sistemelor de operare pentru ceas și telefon, respectiv watchOS 6 și IOS 13.