Apple a lansat noi produse și tehnologii. Vezi cum arată iPhone 11 PRO și Apple Watch Series 5

FOTO: Apple
FOTO: Apple

Apple a lansat astăzi noi produse. Printre acestea se numără un nou smartphone, iPhone 11.

Apple a lansat astăzi noi produse și tehnologii. Printre acestea, un nou telefon mobil. iPhone 11, scriu jurnaliștii de la CNN. 

"A devenit atât de esențial pentru oamenii din întreaga lume", a declarat CEO-ul Apple, Tim Cook. „A avut un impact profund asupra vieții noastre de zi cu zi."

Ce trebuie să știi?

iPhone 11 dispune de un display Retina de 6,1 inci, de spațiu audio pentru a crea un câmp de sunet imersiv în jurul tău și de camerele noi poziționate într-un accesoriu de tip pătrat.

Camerele foto includ o nouă cameră largă pentru focalizarea automată mai rapidă și o cameră ultra largă pentru captarea mai multor fotografii.

Camera selfie poate acum să treacă la modul peisaj și să facă fotografii cu mișcare lentă.

iPhone 11 primește de asemenea culori noi, inclusiv verde, galben și violet.

Foto: Apple. Noul iPhone PRO 11 

iPhone 11 Pro

Fidel zvonurilor, compania a arătat iPhone 11 Pro - iar acesta este totul despre cameră. Apple numește acest iPhone cel mai avansat până în prezent.

De asemenea, vine cu trei camere pe spate poziționate într-un aspect pătrat.

Nu este surprinzător, iPhone 11 Pro este și mai rapid și mai eficient. De asemenea, promite cu 5 ore mai multă autonomie a bateriei decât modelul anterior.

Cele trei camere de pe iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max sunt capabile să înregistreze mai multe videoclipuri simultan. Pro se adresează fotografilor și fotografilor profesioniști, dar va ajuta pe oricine să filmeze și să facă fotografii și videoclipuri pro, potrivit Apple. 

Foto: Apple. Noul iPhone PRO 11 

Apple a prezentat un Mod de noapte pentru iPhone 11

Cele mai noi iPhone-uri se vor putea vedea pe întuneric. Apple tocmai a dezvăluit că iPhone-ul său 11 va avea un Mod de noapte pe camerele sale.

Modul vă permite să faceți fotografii în întuneric, dar să pară bine luminate. 

Apple nu este primul care face acest lucru. În noiembrie 2018, Google a adăugat o funcție numită Night Sight la telefoanele sale Pixel, care fac cam același lucru. Deci, dacă rulați iOS sau Android, fotografiile întunecate vor fi vizibile.

iOS 13 vine pe 19 septembrie

Apple lansează iOS 13 pe 19 septembrie ca o actualizare software pentru modelele iPhone 6s sau mai noi, mai spune CNN. 

Funcțiile majore includ modul întunecat, o aplicație de memento remodelată și metode noi de a aborda apelurile spam, precum trimiterea de apeluri de la numere care nu sunt în contactele dvs. direct la mesageria vocală.

Apple a mai spus că funcțiile suplimentare vor fi disponibile pe 30 septembrie cu iOS 13.1, precum îmbunătățiri ale AirDrop.

Produsele Apple sunt ieftine, acum?

- iPhone 11: $699
- iPhone 11 Pro: $999
- iPhone Pro Max: $1,099
- 199 USD pentru un Apple Watch
- 329 USD pentru un iPad
- 5 dolari pe lună pentru Apple TV +
- 5 dolari pe lună pentru Arcade

Asta e mult mai puțin decât se așteptau oamenii. Există două motive pentru care prețurile Apple sunt surprinzător de mici, spun jurnaliștii de la CNN. 

1) Pe măsură ce vânzările de hardware Apple scad, compania încearcă să-și extindă baza, lovind capătul inferior al pieței prin oferirea unor produse mai ieftine. A procedat la fel cu iPod-ul cu un deceniu în urmă, introducând versiunile Mini, Nano și Shuffle ale playerului MP3.

2) Apple are nevoie de abonați pentru a-și consolida vânzările de top, care au înregistrat o scădere de mai mulți ani. Încasând doar 5 dolari fiecare pentru Apple TV + și Arcade, Apple va atrage un grup mai mare de oameni care vor încerca noile servicii.

Apple Watch Seria 5

Seria 5 va avea un nou ecran Retina, care este întotdeauna pornit. Asta înseamnă că fața de ceas este întotdeauna vizibilă. Are 18 ore de autonomie a bateriei.

Versiunea celulară are o nouă caracteristică SOS de urgență pentru călătoria internațională în peste 150 de țări, unde puteți apăsa și ține apăsat butonul lateral pentru a contacta serviciile de urgență - fără a avea nevoie de iPhone.

Versiunea GPS începe de la 399 USD, în timp ce modelul celular costă 499 dolari. Seria 5 este disponibilă astăzi și va ajunge la magazine pe 20 septembrie. Seria 3 Watch va costa acum 199 $.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel