Aplicaţia care te scapă de hoţi

hoti
hoti

O aplicaţie dezvoltată în Japonia aduce un plus de siguranţă persoanelor care locuiesc singure şi se tem că hoţii le-ar putea intra în locuinţă. 

Specialiştii japonezi au dezvoltat o aplicaţie care ete menită a le aduce un plus de siguranţă în special persoanelor care locuiesc singure şi se tem că ar putea intra cineva peste ele în casă.

Este vorba despre un program instalat pe un smartphone care se conectează la un aparat ce proiectează diferite umbre în mişcare pe perdelele de la fereastră. Cei de afară vor putea vedea umbra unor oameni care fac diferite activităţi: de la plimbatul prin casă, schimbatul hainelor sau chiar cântatul la chitară ori antrenamente cu bâta de baseball, relatează weforum.org.

[citeste si]

Sunt şi persoane care se îndoiesc de eficienţa aplicaţiei

Cei care au conceput aplicaţia au plecat de la premisa că, văzând umbra mai multor persoane în casă, hoţii vor fi descurajaţi şi vor renunţa la a pătrunde în locuinţa respectivă. 

Desigur, sunt şi persoane care se îndoiesc de faptul că această aplicaţie chiar i-ar îndepărta pe infractorii care probabil ar observa rapid că e ceva ciudat dacă se vede la fereastră umbra unei persoane care cântă toată noaptea la chitară, de exemplu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel