Aplicație smartphone pentru parlamentari. Ciolacu: Și-a dat acordul și Dragnea

Liderul grupului din Camera Deputaților, Marcel Ciolacu, a spus că parlamentarii PSD vor avea la dispoziție o aplicație de comunicare pe telefon prin intermediul căreia vor putea face amendamente la inițiative legislative, să-și expună punctele de vedere și să posteze informații privind zilele de naștere.

"Am avut o prezentare a unei aplicații la Sinaia, pentru care și-a dat acordul și președintele Liviu Dragnea. Astăzi am prezentat-o întregului grup. E o aplicație pentru orice smartphone, pentru că toți avem smartphone. Fiecare se autentifică, are un mail special, o parolă care se generează special ca să fie securizat, este un sistem de comunicare între parlamentarii PSD.

Fiecare inițiativă se urcă pe această platformă. Fiecare parlamentar poate să vină cu amendamente, cu anumite puncte de vedere, să fie și semnatar la inițiativa altui coleg. E un mod de comunicare mult mai interactiv și cred că o noutate pentru Parlamentul României. (...) Pot deputații să-și pună informații și cu privire la zilele de naștere și comentarii, absolut tot", a precizat Ciolacu, după ședința de grup.

Potrivit acestuia, platforma va deveni operațională în două săptămâni și a fost făcută de un grup coordonat de fostul secretar general al PSD Andrei Dolineaschi, care lucrează la grupul parlamentar.

"Momentan este un proiect de a comunica în interiorul grupului PSD. Nu ne-am gândit să facem o aplicație comercială, să o vindem și altor grupuri. Din acest moment începem să lucrăm, o săptămână o să fie demonstrativ, fiecare o să transmită grupului dacă lucrează pe același mail. Mai mult ca sigur în două săptămâni va fi operațional. Nu a costat absolut niciun ban. A fost coordonată de domnul Dolineaschi care lucrează la grupul parlamentar. Aplicația poate fi folosită pentru orice inițiativă legislativă", a spus Ciolacu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel