Apelul disperat al unei mame. Cum i-a fost găsit copilul în Londra

Foto: Facebook
Foto: Facebook

O familie din România face un apel disperat pentru a-și recupera copilul plecat la muncă în străinătate. Un mesaj postat pe internet a devenit imediat viral, iar băiatul a fost găsit, dar într-o condiție tristă. 

O mamă care a făcut un apel disperat pe Facebook, pentru a-și găsi copilul plecat la muncă în Anglia, a aflat că acesta este în viață. 

Tânărul, absolvent de facultate și plecat de mai bine de șapte ani, a ajuns să fie dat afară din casă și să fie la limita supraviețuirii.

”Bună ziua! Suntem o familie disperată. Copilul meu RADU MIRCEA OVIDIU lucrează de 7 ani în Londra. Din noiembrie 2018 a început să bea. Este calificat să lucreze pe schelă în Anglia. A fost un copil bun, ne-a ajutat și pe noi că suntem foarte foarte foarte bolnavi. Soțul operat de cancer la gât, comunicam cu un laringofon, eu am virusul C, diabet și tensiune. Pe Ovidiu l-a dat afară din casă în data de 28 iunie 2019. L-au dus la spital, i-a pus perfuzie și e pe străzi. Trei zile după l-au mai văzut colegii din casa unde a stat. Era beat și distrus. Dacă are cineva suflet și se poate face ceva să-l caute cineva să-l scoată din starea în care e să nu moară pe străzi. E singurul nostru copil. A făcut Facultatea Alexandru Ion Cuza din Iași. Vorbește engleză perfect. Cred că și-a pierdut mințile. Noi suntem ajunși două schelete. Aveam o relație foarte bună cu el. Dar acum nu mai știm nimic de el. Telefonul e închs. Adresa la care a stat este. 7Netherfield Road London. N12 8DP. Doamne suntem morți și poate Doamne ferește copilu nostru e mort. Vă rog ajutați-mă! Nu știu ce am scris ca tremur toată”, a precizat Elena Radu, mama băiatului, pe Facebook. 

Băiatul a fost găsit de alți români din Londra

După numai câteva ore de la mesajul disperat al femeii din România, băiatul a fost găsit. O fotografie cu el îl arată într-o stare gravă, într-o ambulanță unde primește îngrijiri medicale. Se pare că ulterior băiatul a fost transferat la Spitalul din Barnet. 

Familia încearcă acum să găsească o cale pentru a-și aduce băiatul înapoi în țară. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel