Apel la 112. Bărbat amendat după ce a anunțat că i-a fost răpită concubina. Femeia îl părăsise

Un bărbat din județul Vrancea a fost amendat de polițiști pentru că a oferit informații false la 112 și a alertat în mod nejustificat Poliția.  

Potrivit polițiștilor, bărbatul a sunat la numărul 112 și a anunțat că un bărbat de 32 de ani i-a răpit copilul de trei ani și concubina de la domiciliul lor din comuna vrânceană Spulber. Echipajul de Poliție care a răspuns apelului de urgență le-a găsit pe cele două într-o comună învecinată, dar femeia a declarat că a plecat de bunăvoie de acasă pentru a locui cu alt bărbat.

„Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Vidra au fost sesizați de un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din comuna Spulber, despre faptul că la data de 08.09.a.c. concubina și fata lui, în vârstă de 3 ani, au fost răpite de la domiciliu de către un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din comuna Vintileasca. În urma verificărilor efectuate de polițiști, atât femeia, cât și minora au fost identificate pe raza comunei Paltin, declarând că a părăsit voluntar domiciliul reclamantului, pentru a locui cu bărbatul cu care a plecat", au anunțat reprezentanții IPJ Vrancea.

Pentru alarmarea nejustificată a organelor de poliție, bărbatul a primit o sancțiune contravențională.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel