Urmărește emisiunea live


Apartamentul Cameliei Voiculescu a fost spart! Avocatul Mateuț: Nu există o explicație plauzibilă

Gheorghiță Mateuț, avocatul familiei Voiculescu, a declarat într-o conferință de presă că apartamentul Cameliei Voiculescu a fost spart în condiții inexplicabile.

Potrivit lui Mateuț, butucul ușii a fost dislocat, dar din apartament nu lipsește niciun obiect. Mai mult de atât, polițiștii nu au găsit nicio amprentă, nici măcar amprente ale Cameliei Voiculescu.

”În weekend s-a pătruns în mod nelegal prin efracție în apartamentul doamnei Camelia Voiculescu. Incidentul s-a produs în condiții absolut inexplicabile. Nu există o explicație plauzibilă privind motivul pentru care s-a pătruns și nici cu privire la persoanele care au comis fapta. Nu rezultă elemente privind o posibilă tentativă de furt. Nu a fost sustras niciun obiect, niciun bun. Organul de poliție nu a descoperit nicio amprentă, nici măcar amprenta doamnei Voiculescu sau a altei persoane”, a declarat avocatul.

”Este inexplicabil modul în care a avut loc incidentul. A fost dislocat butucul de la ușă și așa s-a pătruns în locuință. Camelia Voiculescu este tentată să creadă că poate fi orice persoană. După cum știți, în ultima perioadă a fost supusă unor repetate presiuni. Se consideră amenințată la modul cel mai grav cu putință. A formulat o plângere la poliție”, a mai spus Gheorghiță Mateuț.

Camelia Voiculescu a fost chemată joi, 11 iulie, în jurul orei 10, la DNA, pentru a da declarații în dosarul Sorin Alexandrescu-RCS. Procurorii îl acuză de șantaj pe CEO-ul Antena Group, susținând că acesta ar fi folosit un contract suspect între RCS și Mitică Dragomir, pentru a obține avantaje în negocierile cu trustul de transmisii prin cablu.

Camelia Voiculescu, despre audierile de la DNA

Camelia Voiculescu, președinte Intact, a dat publicității un comunicat în care arată că demersul procurorilor reprezintă o metodă de luptă politică a regimului Băsescu împotriva tatălui său, Dan Voiculescu, un opozant constant al exceselor acestui regim. ”Îi asigur pe toți telespectatorii și pe cei care cred în grupul Intact că nu există nici un cap real de acuzare împotriva mea sau a membrilor familiei noastre. Cred că este o anchetă dirijată”, a concluzionat Camelia Voiculescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel