Apariție surprinzătoare la concertul lui Ștefan Bănică. Cine i-a luat locul pe scenă? Video

Ștefan Bănică
Ștefan Bănică

Concertele de Crăciun susținute de Ștefan Bănică junior la Sala Palatului au devenit o tradiție. De zece ani oameni din toate colţurile ţării vin în Bucureşti pentru a trăi magia sărbătorilor de iarnă alături de artist şi de muzica sa.

Ștefan Bănică a umplut, vineri seară, Sala Palatului, unde a susținut un nou concert extraordinar de Crăciun.

Oamenii vin în Capitală din toate colţurile ţării ca să îl asculte pe Ştefan Bănică junior cântând despre Crăciun şi despre dragoste.

„E un public ţintă, un public care vine special pentru noi. Unii vin şi din afara ţării, ceea ce e foarte măgulitor pentru mine. Oamenii cred că s-au obişnuit ca eu am încercat să creez o tradiţie cu acest concert de Crăciun pe care l-am avut prima dată în 2002 şi cred că există o garanţie a calităţii şi a bunei dispoziţii”, spune prezentatorul de la „Dansez pentru tine”.

Pe scena Sălii Palatului a urcat şi un invitat surpriză: fiul lui Ştefan Bănică, Radu Ştefan. Puştiul lui Bănică junior a apărut pe scenă ca o sosie a tatălui său: îmbrăcat într-un costum identic, având aceeaşi frizură şi aceleaşi mişcări, spre deliciul publicului.

„Crăciunul este un pretext pentru acest spectacol în care mi-am lansat cam trei sau patru albume de-a lungul anilor. Treaba mea este să le spun oamenilor că aici, la concertul meu de Crăciun, e bine pentru toţi. Să uite de întreţinere, de datorii şi probleme şi să se distreze timp de două ore şi să intre în atmosfera acestor sărbători şi a concertului”, adaugă artistul.

Vezi Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel