Anunțul lui Oprescu legat de pistele pentru bicicliști

Sorin Oprescu (3)
Sorin Oprescu (3)

Primarul Capitalei Sorin Oprescu a vorbit, marți, în cadrul conferinței „Cities of Tomorrow”, despre pistele pentru bicicliști din București. Edilul susține că acestea urmează să fie adaptate sau refăcute.

Sorin Oprescu a vorbit despre cele mai importante proiecte din Capitală. El a precizat că, pe lângă proiectele de infrastructură rutieră, printre care podul de la Mihai Bravu, lucrările care vor începe la Pasajul Piaţa Sudului, cele la pasajul de la Casa Presei Libere şi la "autostrada urbană", municipalitatea va continua şi alte proiecte, inclusiv amenjarea de piste pentru biciclişti.

„Sigur, sunt şi pistele de biciclete care o perioadă au fost foarte bune, apoi am constatat că ne-am grăbit în anii 2006 - 2007, când aveam sarcini de la Uniunea Europeană - recomandări, nu sarcini - şi-am tras nişte piste de biciclete în Bucureşti cu copaci la mijloc”, a spus Sorin Oprescu, citat de Mediafax Primarul a precizat că a mers pentru consultanţă şi standarde la Conpenhaga. Oprescu a spus că acolo unde se vor putea „adapta”, actualele piste vor fi adaptate, iar acolo unde nu se va putea face acest lucru, acestea vor fi refăcute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel