Anunţul incredibil al unui astronaut: ”Extratereștrii se pregătesc de ATAC”

Un astronaut a făcut o afrimație incredibilă, spunând că planeta trebuie să se pregătească pentru un atac al extratereștrilor.

Claudie Haignere, prima femeie din Europa care a ajuns pe Staţia Spaţială Internaţională apare într-un reportaj de pe Youtube publicat de UFOmania în care susţine că Pământul va fi atacat de extratereştrii, anunţă Antena 1.

Femeia a făcut afirmaţia şocantă în 2008 după ce a avut o criză pentru care a fost dusă la spital şi care i-a speriat pe toţi cei apropiaţi ei.

După ce a înghiţit toate pastilele de prin casă, femeia a început să delireze şi să facă afirmaţia cutremurătoare: "Pământul trebuie avertizat, omenirea are nevoie de informații. Extratereștrii vin peste noi".

Haignere a intrat în comă după tentativa de sinucidere. După ce şi-a revenit miraculos aceasta nu avea idee de ce a recurs la gestul nebunesc şi de ce a făcut afirmaţia despre invazia extratereştrilor.

Claudie a fost în 1993 "back-up" pentru misiunea Mir-Altair, în 1996 a făcut prima vizită în spațiu, iar în 2001 a devenit prima femeie din Europa care ajunge pe Stația Spațială Internațională.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel