Anunț despre biletele alocate României la semifinala Fed Cup cu Franţa

Tenis
Tenis

Federaţia Română de Tenis va primi ceva mai mult de 500 de bilete la meciul dintre echipele feminine ale Franţei şi României, din semifinalele Fed Cup, care va avea loc pe 20 şi 21 aprilie, la Rouen, potrivit site-ului FRT.

FRT va primi 10 la sută din capacitatea sălii, respectiv puţin peste 500 de bilete pentru fiecare zi, iar joi 14 martie se va anunţa, pe site-ul www.frt.ro şi pe paginile de Facebook www.facebook.com/FRTenis şi www.facebook.com/romaniafedcup, care este modalitatea prin care aceste bilete pot fi achiziţionate de către români.

Federaţia Franceză de Tenis (FFT) a comunicat că de marţi se pun în vânzare biletele pentru întâlnirea cu România, mai întâi pentru membrii săi legitimaţi (12-13 martie), apoi pentru pentru publicul larg, din 14 martie. Biletele se pot cumpăra, online, de pe site-ul www.ticketmaster.fr. Preţul unui bilet variază între 15 şi 40 de euro pentru fiecare zi.

În sferturile Grupei Mondiale a Fed Cup, România a învins echipa Cehiei

Meciul dintre echipele Franţei şi României se va disputa pe zgură, în Kindarena din Rouen. Kindarena va fi la prima sa întâlnire din Fed Cup, însă această sală a găzduit deja de două ori echipa de Cupa Davis a Franţei, în 2013 şi 2017. În sferturile Grupei Mondiale a Fed Cup, România a învins echipa Cehiei, deţinătoarea trofeului, cu 3-2, prin punctele obţinute de Simona Halep, victorioasă în ambele partide de simplu, şi de perechea Irina Begu/Monica Niculescu, în timp ce Franţa a dispus cu 3-1 de Belgia. Simona Halep a câştigat pe zgura de la Roland Garros primul ei titlu de Grand Slam în 2018. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel