Antrenorul Simonei Halep, REVOLTAT: NU trebuia să se JOACE

foto: SimoReactions ‏   @Simoreactions / Twitter
foto: SimoReactions ‏ @Simoreactions / Twitter

Antrenorul Simonei Halep este revoltat de faptul că jucătoarele care rămân însărcinate nu sunt protejate de WTA, ele pierzându-și locul în clasament, iar la revenire ele încep totul de la zero. 

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, a reacționat dur după ce Serena Williams și Venus Williams s-au duelat în turul III la Indian Wells.

Antrenorul australian a spus că regulamentul trebuie schimbat și că Serena trebuia să fie principala favorită la acest turneu, primul de la revenirea după ce a născut. Cahill cere ca, în cazul în care o jucătoare rămâne însărcinată, locul în clasament trebuie înghețat.

Serena trebuia să fie favorita nr 1 

"Acest meci nu trebuia să se joace în turul III. Serena, la fel ca toate jucătoarele care au născut, trebuie protejată de WTA. Trebuie să aibă clasamentul protejat.

Femeile nu trebuie să fie pedepsite pentru că nasc și nu ar trebui să o ia de la zero. La fel este și cazul Victoriei Azarenka. Să începi o familie este cel mai mare cadou din lume. WTA trebuie să aibă grijă de aceste jucătoare. E aceeași regulă ca în cazul bărbaților care sunt accidentați mai mult de 12 luni. Nu ar trebui să fie o diferență din cauza genului", a fost mesajul lui Cahill pe Twitter, conform gsp.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel