Urmărește emisiunea live


Antonia l-a făcut knockout pe Abi Talent. Mircea Badea: I-a dat-o nasol! Nu există ceva mai tare

Mircea Badea
Mircea Badea

Abi Talent s-a certat cu Alex Velea, iar Antonia i-a dat o replică dură, pe Instagram. Mircea Badea a comentat scandalul, în emisiunea sa, de la Antena 3. 

Abi Talent a renunțat la școală, după doar opt clase și s-a apucat de muzică, făcând furori cu versuri șocante. Despre educația sa spune ”eu sunt țigan, cu astea opt clase ale mele, am creier de 14 facultăți”.

Într-un scandal cu Alex Velea, despre Lino Golden, el s-a luat și de Antonia, care l-a taxat imediat. Abi Talent i-a reproșat lui Alex Velea că a spus că Lino ”e copilul lui”, doar după ce ”Panamera” a ajuns un succes, acuzându-l că înainte nu-i dădea nici bani de Uber. ”Nu vă mai puneți cu mine, că zic tot” l-a avertizat Abi Talent pe Alex Velea, lăudându-se cu succesul său de pe Youtube. Alex Velea i-a răspuns pe Facebook, făcându-l incult și fandosit, în cazul său succesul fiind o întâmplare. Mai mult, Alex Velea i-a mai transmis: ”Doar îmi place să te înjosesc”, spunându-i că are ”trup de râmă” și că și-a dat singur ”capacu`”. Jignirile au continuat în acest fel, până când au ajuns la Antonia. Abi Talent a afirmat, într-un video: ”Din respect pentru nevasta lui Velea... Pardon”, urmat de un râs isteric. Antonia i-a răspuns că n-are nevoie de respectul său, dar și că ”O să te coste tupeul ăsta ieftin. Ești exact cum zice Velea: Un măscărici. Regele Măscăricilor!”. 

Mircea Badea: Nu există ceva mai tare! 

Mircea Badea a comentat, în emisiunea ”În Gura Presei”, subiectul. ”Eu de Antonia am mai auzit, așa. Să-i răspunzi lui Abi Talent, pe bune? De ce ai face așa ceva?” a întrebat Mircea Badea. În continuare, realizatorul TV a spus că ”totuși, să-l rogi pe Abi să se informeze, e foarte tare! E important pentru Antonia ca Abi să se informeze.”

Despre replica Antoniei, Mircea Badea a comentat: ”Nu există ceva mai tare, i-a dat-o nasol lui Abi. Îți dai seama că ăla e fericit că l-a băgat Antonia în seamă. Așa știi că ai reușit în viață”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel