Antonescu nu va demisiona. Pragul de 20% este atins, spune Nicolai

Europarlamentarul  Norica Nicolai a declarat, duminică, că liderul PNL, Crin Antonescu, "nu va avea niciun motiv" să-şi dea demisia după alegerile europarlamentare, întrucât pragul de 20% "este deja atins", transmite Mediafax.

Întrebată dacă  Antonescu îşi va da demisia în cazul în care partidul nu va obţine 20 la sută din voturi la alegerile din luna mai, ea răspunzând că nu crede că va fi nevoie, fiindcă "pragul" este deja atins.

"Opinia mea este că preşedintele Crin Antonescu nu va avea niciun motiv să-şi dea demisia, fiindcă pragul de 20 la sută este deja atins. Sunt absolut convinsă de faptul că sondajele (interne - n.r.) nu ne creditează la 20 la sută, dar nu am să mai cred nimic din sondajele făcute în România. Un sondaj extern îmi spune altceva, dar nu îl voi invoca, pentru că este făcut de un alt partid. Despre sondajele româneşti şi despre forma de manipulare publică atât de prezentă în România daţi-mi voie să nu vorbesc, pentru că nu ar fi bine pentru unii din presă mai mult decât ar trebui să spun public", a spus Norica Nicolai.

"În momentul de faţă nu cred că pot spune că vom lua mai mult de 25 la sută, dar s-ar putea să fim marea surpriză a acestor alegeri. Nu exclud lucrul acesta fără să vorbesc foarte mult, pentru că e vorba de strategii electorale", a adăugat europarlamentarul PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel