Antena 3: Kovesi a încălcat controlul judiciar. Oana Zamfir: Informația, de o gravitate maximă

Kovesi
Kovesi

Laura Codruța Kovesi ar fi încălcat măsura controlului judiciar, conform surselor Antena 3. Informația nu a fost confirmată oficial.

Berta Popescu a declarat, joi, la Antena 3, în emisiunea Oanei Zamfir, că există surse care susțin că Laura Codruța Kovesi ar fi încălcat măsura controlului judiciar. Jurnalista susține că fostul procuror-șef al Direcției Naționale Anticorupție ar fi mers la Parchetul General pe 1 aprilie, înainte de decizia ÎCCJ de a înlocui procurorul SIIJ cu unul de la PÎCCJ. 

”Înțelegem că Laura Codruța Kovesi ar fi mers chiar la Secția de Judiciar în acea zi în care a fost la Parchetul General, tocmai pentru a vorbi cu procurorii.” a afirmat Berta Popescu. De la Secția de judiciar din PÎCCJ a venit procurorul care a apărat-o pe Laura Codruța Kovesi la ÎCCJ. 

"Informația este de o gravitate maximă. Noi în momentul acesta suntem în faza în care există, din mai multe surse, informația că doamna Laura Codruța Kovesi a încălcat controlul judiciar. (...) La o informație atât de gravă nu trebuia să vină un răspuns rapid? (...) Dacă doamna Kovesi a călcat în Parchetul General în perioada în care a fost sub control judiciar, dânsa riscă arestul prevenitv",  a declarat Oana Zamfir la emisiunea Obiectiv.

Până în acest moment. informția nu a fost confirmată sau infirmată oficial.

Citește și: Steluța Cătăniciu, scrisoare către procurorii CSM: Sunteți datori! Se impune clarificarea de urgență

Ziua Animalelor fără Stăpân. Marinescu, către Dăncilă: Opriți această barbarie!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel