”Antena 1 se vinde”, fake news. Mihai Gâdea - dialog cu proprietarii trustului: Sunt abilitat să...

Mihai Gâdea
Mihai Gâdea

Mihai Gâdea dezminte o știre ”pe surse” despre vânzarea postului de televiziune Antena 1. 

(w670)

(w670)

”Foarte interesant. Dintr-o dată, se lansează o știre de genul acesta, Antena 1 se vinde, își iau o măsură, în cazul în care se va afla adevărul: Dom`ne, erau surse. Pleacă de la o informație reală: Gazeta Sportului a fost vândută trustului Ringier. Foarte bine, se întâmplă astfel de tranzacții în orice parte a lumii, dar apare și informația că se vinde Antena 1. Eu sunt foarte fericit că fac parte din acest trust, este special, este spectaculos, noi, cei care lucrăm aici, suntem foarte mândri de tot ce înseamnă acest trust.” a spus Mihai Gâdea la Antena 3. 

”Există interes”

”Ce e adevărat aici? S-a vândut Gazeta Sporturilor. E adevărat că există interes din partea unor trusturi străine pentru entități din grupul Intact. Astăzi, am avut un dialog cu proprietarii acestui trust și sunt abilitat să vă spun că știrea, așa cum e vehiculată, e falsă. Proprietarii nu vor să vândă. Personal, sunt foarte mândru că fac parte din acest trust și suntem, toți care lucrăm aici, foarte fericiți de istoria acestui grup de presă, cum a fost construit totul, piatră cu piatră, cărămidă cu cărămidă” a subliniat Mihai Gâdea, în cadrul emisiunii ”Sinteza Zilei”. 

Realizatorul TV a mai spus că ”astăzi acest trust are canalul generalist cel mai spectaculos din România, cel mai bun. Mega-divertisment, e minunată Antena 1, absolut minunată. Să aibă cel mai important post de știri, Antena 3. Celelalte televiziuni foarte bine targetate. Radio ZU, o rețea de radio fabuloasă. Jurnalul Național. Singurul trust de presă din România românesc. Să te bați cu un colos cu finanțare uriașă nu are cum să fie decât o uriașă mândrie. Familia Voiculescu nu vine trustul Intact, nu vinde Antena 1” 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel