Antena 1 a dat lovitura. Ce s-a întâmplat duminică

Asia Express
Asia Express

Duminică seară, concurenții din Asia Express - Drumul Elefantulului au trecut printr-o serie de misiuni ce le-a pus la mare încercare răbdarea.

A doua etapă din India a adus amuleta echipei formate din Șerban Copoț și George Vintilă și imunitatea cuplului Ruby-Robert, care pentru prima dată în acest concurs vor avea ocazia să se relaxeze la hotel și să se bucure de suma de 100 de Euro câștigată.

Ieri seară, în intervalul orar 20.00-23.28, Asia Express a condus detașat topul audiențelor pe toate categoriile de public. Așa se face că la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Antena 1 a fost lider cu o medie de 9,8 puncte de rating și 25,5 % cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 7.2 puncte de rating și 19% cotã de piață. La orașe, emisiunea a fost lider detașat cu o medie de 8 puncte de rating și 17,6 % cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu 6,1 puncte de rating și 13,4 procente din cota de piață. Și la nivelul întregii populații a țării, show-ul a fost lider cu o audiență medie de 7,9 puncte de rating și 17,1 % cota de piață, Pro Tv ocupând locul al doilea cu 6,3 puncte de rating și 13,7 % cota de piață. Aproape 2.000.000 de telespectatori urmăreau aseară, la nivel național, a doua etapă din India a vedetelor Asia Express, în minutul de aur de la 20:48. Antena 1 a fost lider de audiență şi în Prime Time, pe toate categoriile de public.  

Asia Express continuă, marți seară, pe Antena 1 cu o ediție ce-i va scoate pe concurenți din zona de confort.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel