ANRM ordin. Daniel Zamfir: După ce am urlat, iată că minunea se întâmplă!

Daniel Zamfir
Daniel Zamfir

Daniel Zamfir, senator PNL, a reacționat după ce Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale (ANRM) a emis vineri ordinul prin care preţul de referinţă pentru gazele naturale extrase în România, în funcţie de care va fi calculată redevenţa datorată bugetului statului de către producători, va ţine cont de cotaţiile de la bursa CEGH Viena.

"În sfârșit!!!! După ce urlu de mai bine de o lună să se publice acest Ordin, iată că minunea se întâmplă! Salut decizia premierului Dăncilă! Acum mai rămâne să răspundă și cei care de ani de zile au permis ca Statul Român să piardă șapte miliarde de euro!!! Și unii sunt încă acolo, în ANRM, iar alții, sunt tot pe aici, prin republică... cu afaceri prospere!

P.S. Ia să vedeți cum vor apărea deontologii #dedreapta care mă vor critica că sunt de stânga, împotriva sectorului privat.

Chiar dacă subiectul nu a fost o preocupare pentru dl Orban, sper din suflet să-l bucure decizia!", a scris Daniel Zamfir pe Facebook.

Când va intra în vigoare

Ordinul a fost transmis spre publicare către Monitorul Oficial şi va intra în vigoare începând cu data publicării sale.

[citeste si]

Astfel, preţul de referinţă pentru gazele naturale extrase în România se va calcula în funcţie de preţurile de tranzacţionare de pe hub-ul de la CEGH Viena, cunoscut şi sub denumirea de Baumgarten, pe baza unei formule de calcul realizată împreună cu Universitatea de Petrol şi Gaze Ploieşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel