ANOFM: 171 de programe de formare profesională încep în luna octombrie 2019, la nivel naţional

Un număr de 2.836 de persoane vor participa la cele 171 de programe de formare profesională organizate la nivel naţional de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă în luna octombrie 2019.

Potrivit unui comunicat al ANOFM, remis joi AGERPRES, programele de formare profesională cu cele mai multe locuri disponibile vizează calificări precum: lucrător în comerţ - 231 persoane; inspector (referent) resurse umane - 168 persoane; frizer, coafor, manichiurist, pedichiurist - 129 persoane; agent de securitate - 119 persoane; operator introducere validare şi prelucrare date - 118 persoane; patiser - 99 persoane; agricultor în culturi vegetale şi crescător de animale- 98 persoane; ospătar (chelner) vânzător în unităţi de alimentaţie publică - 97 persoane; bucătar - 91 persoane. Judeţele în care se vor organiza cele mai multe cursuri, cu număr mare de participanţi, sunt: Dolj (210 persoane), Vrancea (210 persoane), Mureş (189 persoane), Bucureşti şi Dâmboviţa (cu câte 182 de persoane).

Persoanele interesate se pot adresa agenţiei teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă în a cărei rază au domiciliul sau reşedinţa sau pot vizualiza oferta de cursuri pe site-ul ANOFM.

Sursa: AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel