ANM, prognoza meteo. Vremea se schimbă în toată țara

Ceata
Ceata

ANM, prognoza meteo. Vremea se schimbă în toată țara Meteorologii au emis o informare meteo de precipitații și intensificări ale vântului. 

ANM, prognoza meteo. Vremea se schimbă în toată țara Din această seară, de la ora 21:00, până marți, la ora 11:00, este în vigoare o informare meteo de precipitații în general moderate cantitativ și intensificări ale vântului. 

ANM, prognoza meteo. Vremea se schimbă în toată țara ”În intervalul menționat în Oltenia, Muntenia, Dobrogea, sudul Moldovei și sud-estul Transilvaniei vor fi precipitații, care vor depăși 10 l/mp și local 15...20 l/mp. Acestea vor fi sub formă de ploaie și lapoviță, dar temporar și pe arii relativ restrânse și sub formă de ninsoare.

În regiunile sudice și sud-estice, local vântul va avea intensificări, la rafală se vor atinge viteze în general între 45 și 55 km/h, iar pe litoral de până la 60...70 km/h.

În Carpații Meridionali și de Curbură vor predomina ninsorile, se va depune strat nou de zăpadă, izolat mai consistent. Temporar vântul va avea viteze de 50...60 km/h, iar la altitudini mai mari de 1500 m de peste 70 km/h, zăpada va fi spulberată și ninsoarea viscolită.” anunță ANM. 

Prognoza meteo București

ANM, prognoza meteo. Vremea se schimbă în toată țara În București, în intervalul mai sus menționat, ”cerul va fi noros și temporar vor fi precipitații sub formă de ploaie, iar după miezul nopții posibil trecător și lapoviță și ninsoare. Se vor acumula cantități de precipitații cuprinse între 15 și 20 l/mp. Vântul va sufla în general moderat, cu viteze la rafală între 35 și 45 km/h. Temperatura minimă va fi de 2...4 grade.”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel