ANM, prognoza meteo. Vremea pe O LUNĂ!

Irina Constantin / 24 aug 2019 / 11:04
ANM, prognoza meteo
ANM, prognoza meteo

ANM, prognoza meteo. Vremea pe O LUNĂ! Meteorologii au publicat estimarea meteo pentru o lună. Vezi cum va fi vremea în perioada 26 august - 23 septembrie. 

ANM, prognoza meteo. Vremea 6 august  - 2 septembrie

 

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval, la nivelul întregii țări, dar mai ales în jumătatea vestică a teritoriului. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

ANM, prognoza meteo. Vremea 2 - 9 septembrie

 

Temperatura medie a aerului va avea valori ce se vor situa peste cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor putea avea o tendință ușor deficitară, local în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

ANM, prognoza meteo. Vremea 9 - 16 septembrie

 

Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toată țara, dai mai ales în sudul și sud-estul teritoriului. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

 

ANM, prognoza meteo. Vremea 16 - 23 septembrie

 

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații vor putea fi ușor excedentare în regiunile sud-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.