ANM, prognoza meteo. Vremea pe o lună: Temperaturi ridicate

ANM
ANM

ANM, prognoza meteo. Vremea pe o lună: Temperaturi ridicate Meteorologii au publicat prognoza pentru perioada 28 ianuarie - 25 februarie. Potrivit estimărilor meteo, se va încălzi, iar temperaturile vor fi mai ridicate decât în mod normal în următoarea lună. 

ANM, prognoza meteo. Vremea pe o lună: Temperaturi ridicate 28.01 - 4.02

Valorile termice se vor situa peste cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări, cu o abatere pozitivă mai accentuată în extremitatea sudică și sud-estică a teritoriului. Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în acest interval vor fi local excedentare în regiunile central-sudice și în extremitatea vestică și nord-vestică a țării. În sudul, sud-estul și nord-estul țării regimul pluviometric va fi ușor deficitar, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe o lună: Temperaturi ridicate 4.02 - 11.02

Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Precipitațiile estimate a se înregistra în acest interval vor fi excedentare în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână, posibil ușor deficitare în nordul extrem al țării. 

ANM, prognoza meteo. Vremea pe o lună: Temperaturi ridicate 11.02 - 18.02

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice perioadei în cea mai mare parte a țării. Excepție vor face regiunile nord-estice unde temperatura medie a aerului va fi apropiată de cea normală pentru această săptămână. Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare în regiunile sudice și sud-estice și apropiate de cele normale ale intervalului în rest.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe o lună: Temperaturi ridicate 18.02 - 25.02

Mediile valorilor termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestei săptămâni, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această saptămână, la nivelul întregii țări.

Vezi și: Caramitru-Dobre, replici șocante. Herjeu: Vedeți, pesediștilor, de-asta nu vă iubește nimeni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel