ANM, prognoza meteo. Vremea pe o lună, 11 martie - 8 aprilie 2019

ANM, prognoza meteo. Vremea pe o lună, 11 martie - 8 aprilie 2019 Meteorologii au emis prognoza meteo pe o lună, pentru intervalul 11 martie - 8 aprilie 2019. 

ANM, prognoza meteo. Vremea pe o lună, 11 martie - 8 aprilie 2019: 

ANM, prognoza meteo. Vremea 11 - 18 martie 2019 

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestui interval, în cea mai mare parte a teritoriului, dar mai ales în regiunile din estul țării. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile sudice și în cele intracarpatice, dar mai ales în zona Munților Apuseni și în nord- vestul teritoriului. În estul și nord-estul țării cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale ale perioadei.

ANM, prognoza meteo. Vremea 18 - 25 martie 2019

Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice perioadei la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile estice. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

ANM, prognoza meteo. Vremea 25 martie - 1 aprilie 2019 

Valorile termice se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a teritoriului. Regimul pluviometric va fi ușor deficitar în regiunile vestice și nord- vestice și apropiat de cel normal al săptămânii în rest.

ANM, prognoza meteo. Vremea 1 - 8 aprilie 2019

Valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi deficitare în regiunile intracarpatice și apropiate de cele normale ale săptămânii în rest.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel